SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba Özel Eğitim Meslek Okulu

Nis

ÖĞRENCİLERİMZ ÜRETİMİN TAM DA İÇİNDE...

Şbt

Kompost_1

Kas

Okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı öğrencileri hem üretiyor, üretirken de öğreniyor.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcular Atletizm İl Birinciliği

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Özel Sporcular İl Birinciliği karşılaşmalarına okulumuz da katıldı. Koşu, gülle atma, masa tenisi gibi farklı alanlarda okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz bu alanlarda başarı göstererek derece elde ettiler. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Tarım bölümümüz birbirinden farklı süs bitkisi ve çiçeklerini saksılarına dikti, diktikleri çiçekleri sınıflarımıza hediye ederek sınıflarımızı güzelletirecek.

Nis

Tarım bölümümüz birbirinden farklı sebze ve meyvelerin tohum ekimlerini gerçekleştirdi.

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF'İ ANMA GÜNÜ

Okulumuzda İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif' i Anma günü programı düzenlendi.

Şbt

OKULUMUZ VELİLERİNE ÇARŞAMBA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN CİNSEL İHMAL VE İSTİSMAR SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

OKULUMUZUN SAMSUNSPOR ZİYARETİ

Kas

KİTAP BAĞIŞLARIYLA OKULUMUZA BİRÇOK KİTAP KAZANDIRILDI.

Miray öğretmenimizin girişimiyle  kitap bağışı kampanyası başlatılmış, öğretmenlerimizin desteğiyle de ilerleyerek zengin içeriğe sahip bir kitaplık oluşturulmuş ve öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak  amacıyla salı ve perşembe günleri birer ders kitap okuma saati olarak belirlenmiştir. Kitap okuma saatinde öğrenci ve öğretmenlerimizin bir arada bireysel okumalarını yaparak okumayı seven bir okul atmosferi oluşturulması amaçlanmaktadır.